Fri på Vandet. 🏄‍♂️🏄‍♀️🏄🌊

Hver mandag klokken 16:00 mødes en hyggelig gruppe ved Himmelsøen og står på sup board sammen.
Men det er meget mere end det: man kan tydeligt mærke sammenholdet, der er groet sig stærkt gennem det sidste halvandet år siden det ugentlige event blev skabt.
Hver gang indledes med et dejligt stort kram, og Frida, som er torvholder, har boards, våddragter og smarte vådsko med til alle.
Frida:
“Jeg er selv blevet virkelig glad for fri på vandet gruppen. Vi har det virkelig hyggeligt sammen. Griner og pjatter, men der er også plads til at have en dårlig dag og være stille, og hvis man har lyst snakker vi også om de svære ting. Man kan komme og være lige den man er i vores gruppe, og det synes jeg er virkelig dejligt.”
“SUP kan godt være lidt svært til at starte med, men vi tager det helt stille og roligt – og det bedste råd til nye er at komme og prøve – vi hjælper allesammen hinanden. Nogen er blevet super skrappe, andre synes stadig det kan drille nogen gange, men vores bedste råd er HUSK at træk vejret, lade kroppen finde ud af det.
“Vi øver os sammen. Jeg giver gerne en instruks på land til de nye, mens de andre erfarne også supplerer. Nogle er friske på selv at kaste sig ud i det med det samme, andre går jeg med ud i vandet og starter stille og roligt. Vi har ikke noget vi skal nå, og det vigtigste er at man selv nyder at komme ud til søen, være sammen med gruppen og prøve sig frem.”
“Så længe vejret er godt og vandet er varmt står vi på SUP boards. Vi starter altid med at slæbe udstyr frem sammen og gøre klar, klæde om osv. Så tager vi første tur på vandet og så ind og holde pause og få en snack og så tager de fleste en tur mere, mens andre tager en svømmetur eller en slapper på stranden. Da vandet blev for koldt i vinters mødtes vi istedet og gik tur rundt om søen, lavede bål og nogle blev vinterbadere!”
“Jeg er her for det meste som instruktør, ellers kommer en af vores andre instruktører fra foreningen We MOve Familieidræt, men fordi jeg selv elsker at være her er det mest mig der nupper mandagen”
“Og der er selvfølgelig plads til flere – Der er nok ikke så mange gange tilbage på vandet her til efteråret, men hvis man er nysgerrig så er man velkommen på mandag – eller mandagen efter!”
Det er meget tydeligt at mærke Fridas begejstring mens vi snakker. Det lyser ud af hende. Og det smitter.
Natacha, 32:
Natascha var med for første gang sidste sommer, og har været med lige siden:
“Det er en aktivitet, hvor jeg kan være med på mine egne præmisser, og så giver det mig en masse socialt.”
“Det var ikke svært at lærer, det gik meget hurtigt.”
“Og man kan, alt efter hvor mange kræfter man lige har den dag, sidde på knæ, eller stå op på boardet, så man kan tilpasse det til sig selv”.
Fri på vandet ved Himmelsøen hver mandag fra 16:00-17:30.
Du er hjertens velkommen!
💖💖