Har du fri om formiddagen, og lyst til at tilberede og spise en let frokost sammen med voksne
sårbare mennesker? Så er du den vi har brug for.

Hvor og Hvornår: En til to gange om ugen, i tidsrummet 11 – 13.30, Makers Corner, Penselsstrøget 66, 4000 Roskilde.

Din rolle: Du bliver tovholder for at der tilberedes frokost, sammen med andre. Lidt indkøb, gerne ’hjemmelavet’ eller lun ret. Om du selv kokkererer eller er god til at motivere andre gennem den gode stemning; det er helt underordnet

Generelt: Vi har brug for flere frivillige, der vil være med til at skabe hyggelige rammer, sammen med borgere i vores Kulturhus. Man kan snakke sammen, bage, spille spil/billard eller bare være til stede. Det vigtigste er lysten til at være sammen med andre.

Vores forventninger: Vi forventer at du har humor, gode sociale evner og lyst til at være sammen med psykisk sårbare mennesker. At du er mødestabil, så borgere og kolleger kan lære dig at kende, og vi kan få et godt samarbejde.

Vi tilbyder: Som frivillig bliver du en del af Bistedets frivilliggruppe, hvorigennem du kan deltage i sociale arrangementer sammen med andre frivillige. Du får desuden mulighed for at deltage i relevante temadage, kurser og få faglig sparring med ansatte i socialpsykiatrien efter ønske og behov.

Kontakt: Har det fanget din interesse, så ring tirsdage på tlf. 24960684 eller skriv til Bistedet. Mail: Bistedet@gmail.com
Bistedet er en forening, der arbejder for at fremme vilkår og øge livsglæde for udsatte og psykisk sårbare unge og voksne mennesker i Roskilde og omegn.