Bistedet søger frivillige som vil hjælpe med madlavning og er vild med sociale fællesskaber.

Elsker du mad, hygge og fællesskab? Og har du lyst til at gøre en forskel for unge psykisk sårbare?

Så er du den frivillige vi leder efter.

Hvor og Hvornår: Onsdage fra kl. 15.30 – 20.00, har ungevejlederteamet fra Socialpsykiatrien en madklub på INSP! Køgevej 4-6, 4000 Roskilde. Madklubben er en del af den rehabiliterende indsats i socialpsykiatrien, primært målrettet de unge psykisk sårbare. Det er et tilbud om socialt fællesskab, og en mulighed hvor de unge kan lære at lave mad, danne relationer og bare hygge sig.

Din rolle: I Madklubben vil din rolle være at hjælpe med at lave mad, lære fra dig af dine evner udi madlavning, og indbyde og involvere til socialt samvær. Du skal være omstillingsparat, i forhold til arbejdsopgaver, som varierer alt efter måltidet og hvor mange, samt hvilke unge der hjælper.

Vores forventninger: Vi forventer at du kan lide at lave mad, har gode sociale evner og lyst til at være sammen med psykisk sårbare mennesker. At du er mødestabil, så Madklubbens brugere kan lære dig at kende, og blive tryg ved dig.

Vi tilbyder: Som frivillig i Madklubben, får du en grundig introduktion i arbejdsopgaverne og følger en medarbejder indtil du føler dig tryg ved arbejdet. Herefter indgår du i ungevejlederteamet, på lige fod med de andre og du spiser gratis aftensmad. Du vil som frivillig blive en del af Bistedets frivilliggruppe, hvorigennem du kan deltage i sociale arrangementer sammen med andre frivillige. Du får desuden mulighed for at deltage i relevante temadage, kurser og få faglig sparring med medarbejderteamet i Madklubben efter ønske og behov.

Kontakt: Har det fanget din interesse, så ring tirsdage på nr. 24960684 eller skriv til Bistedet. Mail: Bistedet@gmail.com.

Bistedet er en forening, der arbejder for at fremme vilkår og livsglæde for udsatte og psykisk sårbare unge og voksne mennesker i Roskilde og omegn.