En af Bistedets faste aktiviteter er Søndagsbillard, der typisk afholdes 2 gange om måneden…Se efter Bistedets Begivenheder på Facebook for nye datoer…
Vores frivillige, Kirsten, har været forbi på én af vores åbne søndage og har interviewet de fremmødte medlemmer af Bistedet. Du kan også melde dig til, og måske endda give en hånd med ved kagebordet.
Tilmelding foregår via opslag med begivenheden på Fb, så vi ved, hvor mange vi bliver. 
Kirsten: Du åbner hernede om søndagen. Hvad er det egentlig I laver i søndagene.
Chris: Jeg låser huset op og brygger kaffe til klokken 13. Medlemmer af Bistedet kommer for at hygge og spille billard. Her er god stemning og vi hjælper hinanden med det praktiske. Især når vi skal lukke klokken 16 så er alle gode til at give en hånd med.
Kirsten: Hvorfor kommer du her.
Tommy: For at komme ud fra hjemmets fire vægge og få noget socialt samvær.
Kirsten: Hvad er din bedste oplevelse herfra?
Tommy: Det er første gang jeg er her men det er mennesker jeg kender i forvejen fra Makers Corner, så det giver en tryghed.
Kirsten: Kommer du igen om 14 dag?
Tommy: Jeg har lyst til at komme igen om 14 dage fordi det er en rar oplevelse at være her.
Kirsten: Spiller du også billard?
Louise: En sjældent gang.
Kirsten: Hvad laver du så?
Louise: Jeg er ikke den store bruger af Bistedet sådan at jeg er her i meget lang tid. Jeg kommer forbi for at lige hilse på dem som er her, drikke en kop kaffe og få en snak specielt nu hvor det er sommer og vejret er godt.
John: Vi brugere står selv for det. Kaffe og kage klarer vi selv. Her er 100 procent hygge og samvær. Der er billard, spil og snak og gode krammere!
Kirsten: Kommer du tit?
John: Jeg er nok den der kommer oftest. Der er en fast kerne af brugere.
Fra initiativtagere: Det er utroligt glædeligt med den store opbakning og deltagelse. Vi er to som har nøgler. Vi møder stor hjælpsomhed med at alle har det godt.
Linda: Jeg er her for anden gang. Det gik glimrende med billard! Der er god stemning omkring bordet med hyggelige smådrillerier.